+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel Luční Bouda Reviews

Hotel ratings

92%
Perfect

by 34 reviews

  • Staff

    93%
  • Cleanliness

    96%
  • Equipment

    94%
  • Comfort

    93%
  • Value for money

    84%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with young children
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 2.12.2018

Čeština

  • Overall rating
76 %
  • Příjemný recepční, dobré jídlo, bohatá snídaně

  • cena za pokoj vzrostla oproti předchozímu roku o 800 Kč, takže příští rok naplánujeme trasu jinak

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
4

Anonym

single traveler, 2.12.2018

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

mature couple, 10.11.2018

Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Milujeme hlavně to místo.

  • Ceny jsou už přehnaně vysoké. Ale konkurence v okolí žádná, tak si to hold můžete dovolit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 4.11.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 4.11.2018

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Snídaně výborná. Personál v restauraci skvělý, v recepci by mohli být příjemnější. L.B.

  • Moc drahé. Už se sem nebudu moci vrátit. Snídaně výborná. Personál v restauraci skvělý, v recepci by mohli být příjemnější. L.B.

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Jitka

mature couple, 28.10.2018

Jirkov Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Skvělé služby, milý personál. Výborné i když trochu dražší jídlo, ale s tím jsme počítali.

  • Nic mě nenapadá

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

radek muzik

mature couple, 5.10.2018

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Svatopluk

family with older children, 2.9.2018

Slovensko

  • Overall rating
100 %
  • Pivní lázně :-) Hotel již známe a letos se nám povedlo si je užít Výjimečně prostorný dvoupokojový apartmán, toaleta oddělena od koupelny, koupelna vybavena vanou i sprchovým koutem - super

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

group of friends, 26.8.2018

Kounov Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • prostředí, vstřícnost personálu, snídaně luxus, restaurace moc fajn, luxusní pokoj

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 8.7.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Luboš

group of friends, 10.6.2018

Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Pohoda, klid, vstřícnost.

  • Odpadky okolo chaty ale za to můžou turisté bohužel. Uklidit by se ale mohli.

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiřina Hájková

group of friends, 25.5.2018

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • V hotelu se mi líbilo úplně všechno, je to už 50 let moje velmi oblíbené místo, které se neustále vylepšuje. Díky! J. Hájková

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

jana svatošová

mature couple, 5.11.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Horský hotel Luční Bouda, je velmi dobře veden. Jeho služby a nabídky jsou perfektní. Při každém pobytu přemýšlíme, co by se dalo ještě zlepšit a nabízet, ale musíme dodat, že je to neuvěřitelné , co se tam za posledních 10 let změnilo a to velmi k lepšímu. doporučujeme ho všem přátelům. Má to , ale za následek, že se někdy nevejdeme my. Pro Vaší společnost, je to velmi dobrá nabídku pro zákazníky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 3.7.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jaroslav

single traveler, 20.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 14.5.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 14.2.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michaela Kubínová

mature couple, 22.1.2017

Hradec Králové Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Přátelská atmosféra, pohoda, genius loci

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk

young couple, 23.10.2016

Semily Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Pavel CEP

young couple, 12.10.2016

Olomouc Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10