+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Luční Bouda Bewertungen

Hotelbewertung

92%
Perfekt

von 34 Bewertungen

  • Personal

    93%
  • Sauberkeit

    96%
  • Ausstattung

    94%
  • Komfort

    93%
  • Preis-Leistungverhältnis

    84%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit kleinen Kindern
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Einzelreisender, 2.12.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Příjemný recepční, dobré jídlo, bohatá snídaně

  • cena za pokoj vzrostla oproti předchozímu roku o 800 Kč, takže příští rok naplánujeme trasu jinak

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
4

Anonym

Einzelreisender, 2.12.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Älteres Paar, 10.11.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Milujeme hlavně to místo.

  • Ceny jsou už přehnaně vysoké. Ale konkurence v okolí žádná, tak si to hold můžete dovolit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 4.11.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 4.11.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Snídaně výborná. Personál v restauraci skvělý, v recepci by mohli být příjemnější. L.B.

  • Moc drahé. Už se sem nebudu moci vrátit. Snídaně výborná. Personál v restauraci skvělý, v recepci by mohli být příjemnější. L.B.

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Jitka

Älteres Paar, 28.10.2018

Jirkov Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Skvělé služby, milý personál. Výborné i když trochu dražší jídlo, ale s tím jsme počítali.

  • Nic mě nenapadá

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

radek muzik

Älteres Paar, 5.10.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Svatopluk

Familie mit älteren Kindern, 2.9.2018

Slovensko

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Pivní lázně :-) Hotel již známe a letos se nám povedlo si je užít Výjimečně prostorný dvoupokojový apartmán, toaleta oddělena od koupelny, koupelna vybavena vanou i sprchovým koutem - super

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Gruppe von Freunden, 26.8.2018

Kounov Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • prostředí, vstřícnost personálu, snídaně luxus, restaurace moc fajn, luxusní pokoj

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 8.7.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Luboš

Gruppe von Freunden, 10.6.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Pohoda, klid, vstřícnost.

  • Odpadky okolo chaty ale za to můžou turisté bohužel. Uklidit by se ale mohli.

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiřina Hájková

Gruppe von Freunden, 25.5.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • V hotelu se mi líbilo úplně všechno, je to už 50 let moje velmi oblíbené místo, které se neustále vylepšuje. Díky! J. Hájková

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

jana svatošová

Älteres Paar, 5.11.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Horský hotel Luční Bouda, je velmi dobře veden. Jeho služby a nabídky jsou perfektní. Při každém pobytu přemýšlíme, co by se dalo ještě zlepšit a nabízet, ale musíme dodat, že je to neuvěřitelné , co se tam za posledních 10 let změnilo a to velmi k lepšímu. doporučujeme ho všem přátelům. Má to , ale za následek, že se někdy nevejdeme my. Pro Vaší společnost, je to velmi dobrá nabídku pro zákazníky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 3.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jaroslav

Einzelreisender, 20.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 14.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 14.2.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michaela Kubínová

Älteres Paar, 22.1.2017

Hradec Králové Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Přátelská atmosféra, pohoda, genius loci

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk

Junges Paar, 23.10.2016

Semily Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Pavel CEP

Junges Paar, 12.10.2016

Olomouc Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10