0048 222 062 181
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Luční Bouda Recenzje

Ocena hotelu

92%
Znakomicie

by 34 reviews

  • Personel

    93%
  • Czystość

    96%
  • Wyposażenie

    94%
  • Komfort

    93%
  • Cena

    84%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina z małym dzieckiem
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 2.12.2018

Čeština

  • Cena ogólna
76 %
  • Příjemný recepční, dobré jídlo, bohatá snídaně

  • cena za pokoj vzrostla oproti předchozímu roku o 800 Kč, takže příští rok naplánujeme trasu jinak

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
4

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 2.12.2018

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

para, 10.11.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • Milujeme hlavně to místo.

  • Ceny jsou už přehnaně vysoké. Ale konkurence v okolí žádná, tak si to hold můžete dovolit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.11.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.11.2018

Čeština

  • Cena ogólna
84 %
  • Snídaně výborná. Personál v restauraci skvělý, v recepci by mohli být příjemnější. L.B.

  • Moc drahé. Už se sem nebudu moci vrátit. Snídaně výborná. Personál v restauraci skvělý, v recepci by mohli být příjemnější. L.B.

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Jitka

para, 28.10.2018

Jirkov Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Skvělé služby, milý personál. Výborné i když trochu dražší jídlo, ale s tím jsme počítali.

  • Nic mě nenapadá

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

radek muzik

para, 5.10.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Svatopluk

rodzina ze starszym dzieckiem, 2.9.2018

Slovensko

  • Cena ogólna
100 %
  • Pivní lázně :-) Hotel již známe a letos se nám povedlo si je užít Výjimečně prostorný dvoupokojový apartmán, toaleta oddělena od koupelny, koupelna vybavena vanou i sprchovým koutem - super

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

grupa przyjaciół, 26.8.2018

Kounov Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • prostředí, vstřícnost personálu, snídaně luxus, restaurace moc fajn, luxusní pokoj

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 8.7.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Luboš

grupa przyjaciół, 10.6.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • Pohoda, klid, vstřícnost.

  • Odpadky okolo chaty ale za to můžou turisté bohužel. Uklidit by se ale mohli.

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiřina Hájková

grupa przyjaciół, 25.5.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • V hotelu se mi líbilo úplně všechno, je to už 50 let moje velmi oblíbené místo, které se neustále vylepšuje. Díky! J. Hájková

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

jana svatošová

para, 5.11.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Horský hotel Luční Bouda, je velmi dobře veden. Jeho služby a nabídky jsou perfektní. Při každém pobytu přemýšlíme, co by se dalo ještě zlepšit a nabízet, ale musíme dodat, že je to neuvěřitelné , co se tam za posledních 10 let změnilo a to velmi k lepšímu. doporučujeme ho všem přátelům. Má to , ale za následek, že se někdy nevejdeme my. Pro Vaší společnost, je to velmi dobrá nabídku pro zákazníky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 3.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jaroslav

podróżujący w pojedynkę, 20.5.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 14.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 14.2.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michaela Kubínová

para, 22.1.2017

Hradec Králové Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Přátelská atmosféra, pohoda, genius loci

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk

dorośli, 23.10.2016

Semily Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Pavel CEP

dorośli, 12.10.2016

Olomouc Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10